Öppettider Dagis

Dagis är öppet vardagar mellan 07.30 och 18.00.

Vi har stängt röda dagar och aftnar.
Din hund ska vara på plats senast kl. 09.45 för att få följa med på förmiddagspromenaderna. Hundar som kommer efter 09.45 får gå ut på eftermiddagsrastningen som börjar 14.00.

Pris
Avgift per månad f.n. 3300:- inkl moms, erläggs förskottsvis senast den 27:e.
Löpavdrag 700:-, högst 2 ggr/kalenderår.
Dagspris vid inskolning 185:-, erläggs efterskott veckovis.
Inga avdrag vid sjukdom eller när ägaren själv väljer att hålla hunden hemma.

Vi har heller inga avdrag på avgiften vid semester då vi har öppet över sommar, vinter och skollov.

Inskolning
När din hund ska börja på dagis har vi en period där hunden långsamt vänjs in på dagis, vanligtvis 1-2 veckor.

Ex. dag 1: 13.30-15.30, Dag 2: 13.30-16.30, Dag 3: 12.30-16.30 osv, så länge vi märker framsteg och din hund trivs. En del hundar kräver mer tid och då kan tiderna se annorlunda ut och då ökar vi inte tiden successivt på samma sätt.

Under inskolningen får du råd och tips från oss. Vi gör självklart allt vi kan för att din hund ska komma till ro och trivas på dagis. Vi rapporterar dagligen om hur det gått och hur din hund tar inskolningen.

Alla råd och tider är till för att öka chanserna för att din hund ska fungera och trivas på dagis och bör därför följas.

Sjukdom
Din hund måste vara fullt frisk för att få vistas på dagis samt vaccinerad mot parvo, valpsjuka och hcc. Kennelhostavaccin rekommenderas ibland till vissa raser och individer men är valfritt.

Din hund får alltså inte vistas på dagis när den bär på virus, infektioner, är skadad eller har öppna sår.

”Familjerabatter”
Vi får ibland frågan om vi erbjuder rabatt till dem som har fler än en hund från samma familj på dagis.

Vi har inga sådana rabatter utan alla hundar ges lika mycket uppmärksamhet, rastas lika ofta och får lika mycket tillsyn och därför kostar en plats lika för alla oavsett.

Uppsägning
Vi tillämpar 2 kalendermånaders uppsägning och det är ömsesidigt. Undantaget där hund visar aggression, kraftiga beteendeförändringar och rädslor samt vid inskolning där vi med hundägaren diskuterar fram vad som passar bäst utifrån hunden och ibland tillämpar vi då omedelbar uppsägning i samband med detta. Vid utebliven betalning tillämpas omedelbar uppsägning.