Antal deltagare på kurs
Antal deltagare på kurs varierar utifrån typ av kurs.

Hela familjen är välkommen
Hos oss är hela familjen välkommen på kurs så du betalar endast per hund.
Även dagmatte eller hundvakt är välkommen. Viktigt är dock att en person ansvarar för träningen och att det inte är olika människor vid varje kurstillfälle.
Barn är naturligtvis välkomna på kurs men förutsätter att dessa inte stör de andra hundarna eller träningen för den egna hunden.
Barn får vara den som går kursen med hunden men detta beror också på mognad hos barnet och ibland kan det vara så att en vuxen måste närvara vid kurstillfällena.

Anmälan
Du anmäler dig via formuläret på kurssidan.
Dina kontaktuppgifter kommer endast att användas i vår kontakt med dig och kommer inte att säljas, delas ut eller på annat vis missbrukas.
När du anmält dig får du ett bekräftelse. Kurskallelse med mer information om kursern skickas ut 1-2 veckor innan kursstart. Först när du bekräftat är du garanterad en plats och då är också anmälan bindande.
Dvs. har du bekräftat kurskallelsen och/eller påbörjat kursen men väljer att avstå kursen är du ändå betalningsskyldig utom vid särskild överenskommelse med hundinstruktören.
Våra kurser är populära och det är många som vill gå så det är viktigt att du bekräftar din plats innan sista svarsdatum då vi har många reserver på varje plats.

Kursavgift
Alla priser är inkl. moms och betalningsalternativen meddelas i kurskallelsen.
Återbetalning sker endast efter överenskommelse med instruktören och i vissa fall krävs veterinär eller läkarintyg.

Sjukdom, löp och vaccinationer
För allas trevnad är det viktigt att din hund inte bär på smitta dvs. löss, loppor, kennelhosta etc. Är du osäker kontaktar du oss innan kursstart för rådgivning.
Vi förutsätter att din hund är vaccinerad, om inte kontaktar du oss innan för rådfrågning.
Du kan bli tvungen att uppvisa vaccinationsintyg på begäran av oss.
Tik som löper är välkommen på våra kurser efter överenskommelse med instruktör men av naturliga skäl kan inte höglöpande tik delta på kurserna.
Meddela oss om din tik löper i anslutning till kursen.

Varmt välkommen på kurs hos oss på Stockholms Hundforum!