Vi har bedrivit vår verksamhet sedan år 2000 och har under åren lärt oss massor om olika raser och hundars behov. Vi har byggt upp en verksamhet där alla hundar trivs och har trevligt på dagis och vi sätter alltid hundens säkerhet och trygghet främst.  September 2019 öppnade vi vårt småhundsdagis på Gyllenborgsgatan 8 vid Thorildsplan.

Småhundsdagis innebär att alla hundar med en mankhöjd under 35 cm är välkomna att söka plats!
Dagiset kommer ha plats för 29 hundar.

Vi har gott om plats för både mys och vila i våra lokaler. Hundarna vistas i grupper som är noga sammansatta för att alla hundar ska trivas, vi lägger stor vikt vid att det ska vara lugnt och harmoniskt inne hos oss på dagiset. I varje rum bor cirka 4-6 hundar tillsammans.

Rastning och promenader av hundarna sker i närliggande parker och områden såsom till Rålambshovsparken, Kungsholmsstrand, Norrmälarstrand, Hornsbergsstrand och hundrastgården vid Rålambshovsparken.
Vi är godkända av Länsstyrelsen och vi följer självklart djurskyddslagen som vi gjort sedan år 2000.
Vi medlemmar i Sveriges Hundföretagare. https://sverigeshundforetagare.se

VIKTIGT MED UTBILDAD PERSONAL!
Det är självklart för oss att du som hundägare ska bemötas av kunnig och utbildad personal som har den rätta känslan för hund och som kan, och bryr sig om just din hunds bästa. Du möts alltid av välkänd personal och vi är inte beroende av praktikanter.

  • Vi har inget krav på kastrering.
  • Vi har ingen kö-lista utan tar in hundar efter behov som vi tror kan passa bäst
    in i grupperna.

Är du intresserad av en plats hos oss gör du en intresseanmälan via vårt
formulär.

Varmt välkommen!