Zanna Bergersen
Ägare och grundare

Startade företaget 2000 och är utbildad hundinstruktör och hundkonsult.
Lycklig ägare till tre bruna labradorer och en cavalier, som ingår i min kennel Superiosity.
Med mina hundarna tränar jag retrieverträning/jaktträning, viltspår/eftersök, ställer ut hundarna och startar på jaktprov, workingtest och viltspårsprov.


vasteras-utstallning-49-2011-102b

 

 

Joline Montelius
Hunddagisansvarig på Celsiusgatan och instruktör 

Mitt intresse för hund och hundträning har vuxit hos mig senaste året.  Idag går jag kurser och har uppnåt mitt mål att bli instruktör. Jag har haft hund hela mitt liv och tränar i nuläget dagligen med en labrador retriever. Tidigare arbeten har bland annat varit restaurang och butik.

 

Pernilla Bergqvist
Hundjoggen och dagisfröken 

Jag heter Pernilla Bergqvist. Två stora intressen har genomsyrat mitt liv,  hundar och långdistanslöpning.
Jag har deltagit i ett antal olika multisport-events, Fjällräven Extreme Marathon, Stockholms Marathon, Lidingöloppet samt flera Ultra Marathon.
Sedan 2017 kombinerar jag mina två stora intressen då jag startade upp en jogginggrupp för våra dagishundar se mer här.

 

Linnea Lange
Hunddagisansvarig på Gyllenborgsgatan 

Går kursen Aktiveringscoachen på Svenska Pedagoghundsinstitutet. Har arbetat med hundar sen 2015 och älskat varje sekund. Planerar att skaffa en Labradoodle så småningom.  Hundar gör mig glad och det är världens bästa jobb.

Moa Öhman
Dagisfröken

Hundintresset har alltid funnits där för mig men det har vuxit fram mer under de senaste åren. Är bland annat uppväxt med jakthundar. Bonusmatte
till Zannas bruna labradorer och hjälper till med hennes kennel. Uppvuxen i Örebro där jag gick elithandbollsinriktning. Har spelat handboll
hela mitt liv och spelar för nuvarande i Hammarby handbolls damlag.

Ebba Hellberg
Instruktör

Gick hundinriktning på naturbrukslinjen. Har haft Australian Kelpie i mitt liv sedan jag var 15 år gammal. Bor nu med min AK-tik Vira som jag tränar agility, sök, lydnad och olika fysiska aktiviteter med. Har gått en del utbildningar så som hunddagisutbildning, instruktörsutbildning, lydnadskurser och föreläsningar inom hund och håller just nu på att utbilda mig till instruktör för andra gången.

 

Josefine Nord
Instruktör

Är utbildad djurvårdare/hundskötare, gått hunddagisutbildning, instruktörsutbildning och håller kurser.
Jag har 2 hundar hemma, min egna hund Kiron som är en amstaff-blandning med inslag av både cane corso och amerikansk bulldog och min sambos chihuahua Coba.  Vi kör lite av varje men mest specialsök, nosework och RallyMix!

jossansnyabild

 

Melinda Martinez
Instruktör

Började träna hund vid 12 års ålder i samband med att jag blev medlem i hundungdom, då tillsammans med en delägd shetland sheepdog. Hundintresset har sedan dess fortsatt och blivit större med åren.
Har i dagsläget två stycken hundar hemma, Win som är en australian shepherd och Vilja en shetland sheepdog. Vi tränar/tävlar just nu viltspår, nosework och agility och åker på utställningar lite då och då.