Zanna Bergersen
VD

Startade företaget 2000 och är utbildad hundinstruktör och hundkonsult.
Lycklig ägare till fyra bruna labradorer, som ingår i min kennel Superiosity.
Med mina hundarna tränar jag retrieverträning/jaktträning, viltspår/eftersök, ställer ut hundarna och startar på jaktprov, workingtest och viltspårsprov.


vasteras-utstallning-49-2011-102b

Melinda Martinez
Dagisfröken och instruktör
Började träna hund vid 12 års ålder i samband med att jag blev medlem i hundungdom, då tillsammans med en delägd shetland sheepdog. Hundintresset har sedan dess fortsatt och blivit större med åren.
Har i dagsläget två stycken hundar hemma, Win som är en australian shepherd och Vilja en shetland sheepdog. Vi tränar/tävlar just nu viltspår, nosework och agility och åker på utställningar lite då och då.

melinda

Ebba Hellberg
Dagisfröken och instruktör
Gick hundinriktning på naturbrukslinjen. Har haft Australian Kelpie i mitt liv sedan jag var 15 år gammal. Bor nu med min AK-tik Vira som jag tränar agility, sök, lydnad och olika fysiska aktiviteter med. Har gått en del utbildningar så som hunddagisutbildning, instruktörsutbildning, lydnadskurser och föreläsningar inom hund och håller just nu på att utbilda mig till instruktör för andra gången.

vinaoebba

 

Josefine Nord
Dagisfröken och instruktör
Är utbildad djurvårdare/hundskötare, gått hunddagisutbildning, instruktörsutbildning och håller kurser. Utöver att jobba på hunddagis så har jag även 2 hundar hemma, min egna hund Kiron som är en amstaff-blandning med inslag av både cane corso och amerikansk bulldog och min sambos chihuahua Coba.  Vi kör lite av varje men mest specialsök, nosework och RallyMix!

jossansnyabild

Joline Montelius
Dagisfröken
Mitt intresse för hund och hundträning har vuxit hos mig senaste året. Idag går jag kurser och har som mål att bli instruktör. Jag har haft hund hela mitt liv och tränar i nuläget dagligen med en aussiemix. Tidigare arbeten har bland annat varit restaurang och butik.

Pernilla Bergqvist
Hundjoggare

Jag heter Pernilla Bergqvist och har praktiserat på Stockholms Hundforum sedan aug-2015. Jag håller nu på att utbilda mig inom friskvård för hund.
Två stora intressen har genomsyrat mitt liv: hundar och långdistanslöpning. Jag har deltagit i ett antal olika multisport-events, Fjällräven Extreme Marathon, Stockholms Marathon, Lidingöloppet samt flera Ultra Marathon.
Nu tänkte jag kombinera mina två intressen och har startat en jogginggrupp för dagishundarna.

pernillabild

 

Katarina Grimborg
Instruktör

Jag är en ”tjej” på 50 år med stort intresse för hundar och allt runt dom. Äger själv 2 stycken engelsk springerspaniels, Nigma 9, Doris 4.
Har jobbat många år på hunddagis och är även utbildad valp-, allmän- och rallylydnad instruktör på brukshundsklubben.  Mitt största intresse just nu är specialsök och har funderingar på att utbilda min  yngsta till något inom det området.

IMG_2890