Zanna Bergersen
VD

Startade företaget 2000 och är utbildad hundinstruktör och hundkonsult.
Lycklig ägare till fyra bruna labradorer, som ingår i min kennel Superiosity.
Med mina hundarna tränar jag retrieverträning/jaktträning, viltspår/eftersök, ställer ut hundarna och startar på jaktprov, workingtest och viltspårsprov.

vasteras-utstallning-49-2011-102b

Melinda Martinez
Dagisfröken och instruktör
Började träna hund vid 12 års ålder i samband med att jag blev medlem i hundungdom, då tillsammans med en delägd shetland sheepdog. Hundintresset har sedan dess fortsatt och blivit större med åren.
Har i dagsläget två stycken hundar hemma, Win som är en australian shepherd på 8 år och Vilja en shetland sheepdog på 2 år. Vi tränar/tävlar just nu viltspår och agility och åker på utställningar lite då och då.

melinda

Ebba Hellberg
Dagisfröken och instruktör
Gick hundinriktning på naturbrukslinjen. Har haft Australian Kelpie i mitt liv sedan jag var 15 år gammal. Bor nu med min AK-tik Vira som jag tränar agility, sök, lydnad och olika fysiska aktiviteter med. Har gått en hel del utbildningar, kurser och föreläsningar inom hund och håller just nu på att utbilda mig till instruktör för andra gången.

vinaoebba

 

Josefine Nord
Dagisfröken och instruktör
Är utbildad djurvårdare/hundskötare, gått hunddagisutbildning, instruktörsutbildning och håller kurser. Utöver att jobba på hunddagis så har jag även 2 hundar hemma en  egen hund, Kiron som är en amstaff-blandning med inslag av både cane Corso och Amerikansk bulldog och min sambos chihuahua Coba.  Vi kör lite av allt men mest specialsök, spår och rallymix!

jossansnyabild

Joline Montelius
Dagisfröken
Text och bild om Joline kommer…

Pernilla Bergqvist
Hundjoggare

Jag heter Pernilla Bergqvist och har praktiserat på Stockholms Hundforum sedan aug-2015. Jag håller nu på att utbilda mig inom friskvård för hund.
Två stora intressen har genomsyrat mitt liv: hundar och långdistanslöpning. Jag har deltagit i ett antal olika multisport-events, Fjällräven Extreme Marathon, Stockholms Marathon, Lidingöloppet samt flera Ultra Marathon.
Nu tänkte jag kombinera mina två intressen och har startat en jogginggrupp för dagishundarna.

pernillabild

Emelie Persson
Instruktör

Är utbildad instruktör sen ca 6 år tillbaka, har hållit ett stort antal kurser sen dess, mest i agility och freestyle då det ligger mig varmast om hjärtat. Är utbildad allmänlydnadsinstruktör, agilityinstruktör och freestyleinstruktör. Äger själv 2 hundar, Kelly som är en stabyhoun och Qrut som är en shetland sheepdog. Dom tränas och tävlas i både agility och freestyle. Startade 2016 mitt egna företag – Xellent hundsport, där jag bland annat hyrs ut till andra företag för att hålla kurs. Har tidigare även jobbat på Stockholms Hundforums dagis.

emelie

Katarina Grimborg
Instruktör

Jag är en ”tjej” på 50 år med stort intresse för hundar och allt runt dom. Äger själv 2 stycken engelsk springerspaniels, Nigma 9, Doris 4.
Har jobbat många år på hunddagis och är även utbildad valp-, allmän- och rallylydnad instruktör på brukshundsklubben.  Mitt största intresse just nu är specialsök och har funderingar på att utbilda min  yngsta till något inom det området.

IMG_2890