Vill du kunna erbjuda dina kunder något mer än vardagslydnad? Vill du lära dig mer om rallylydnad och kunna hålla kurs i den numera officiella hundsporten? Har du tidigare gått utbildning i rallylydnad men vill uppdatera dina kunskaper efter det reviderade regelverket? Nu är det möjligt!
Rallylydnad är inte bara en officiell hundsport utan också ett bra komplement till vardagslydnadskurser och aktiveringskurser. Det är med glädje, samarbete och kontakt som rallylydnad tränas och är ett bra sätt att träna vidare på just vardagslydnad.

Nu anordnar vi instruktörsutbildning i rallylydnad med Sofia Angleby som både är instruktör och domare i rallylydnad.

Målet med kursen är att du ska vara väl insatt i de moment och skyltar som ingår i alla klasser, ha bankunskap dvs kunna bygga upp och träna banor, kunna lägga upp kurser och lära in praktiska övningar såsom bakdelskontroll, fokusövningar, gångövningar samt target med klicker.

Naturligtvis får du också lära dig regler och bedömningskriterier och det efter det reviderade och uppdaterade regelverket.

Förkunskaper: Utbildad hundinstruktör och erfarenhet av klickerträning.
Undervisningen: Sker genom föreläsning, praktik med egen hund, grupparbeten, video, träning av praktikhund och praktikkurs som skall redovisas.
Lärare: Sofia Angleby utbildad rallylydnadsinstruktör och rallylydnadsdomare.
Pris: 3.700 kr inkl. moms. Fika ingår. Mat och boende ingår ej
Tider:
Datum: Inga datum planerade just nu för 2016

Antalet deltagare är begränsat!

Intresseanmälan: